Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3409
Назва: Країнознавство (Німеччина, Австрія): Методичні матеріали до вивчення курсу.
Автори: Лопушанський, Ярослав Михайлович
Радченко, Олег Анатолійович
Ключові слова: німецька мова
Deutsch
країнознавство Німеччини
Landeskunde Deutschlands
країнознавство Австрії
Landeskunde Österreichs
Дата публікації: 2008
Видавництво: Сурма С.
Бібліографічний опис: Лопушанський Я.М., Радченко О.А. Країнознавство (Німеччина, Австрія): Методичні матеріали до вивчення курсу. – Дрогобич: видавець Сурма С., 2008. – 48 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні матеріали укладено відповідно до чинної програми навчальної дисципліни "Країнознавство (Німеччина, Австрія)" для студентів спеціаль ності "ПМСО. Німецька мова і література", затвердженої Вченою радою Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка. Посібник містить структуру і зміст дисципліни, тематику лекційних і семінарських занять, рефератів, курсових і дипломних робіт, питання для підсумкового контролю і список рекомендованої літератури з країнознавства Німеччини та Австрії, а також загальні відомості про культурний, державний та територіально-адміністративний устрій цих країн. Рекомендується для студентів факультетів романо-германської філології та вчителів німецької мови.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3409
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Komplex Krajinozn.pdf795,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.