Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3413
Назва: Педагогічні умови підготовки вчителів до розвитку громадянської компетентності учнів базової середньої освіти
Автори: Ратушняк, Наталія
Ключові слова: компетентність
громадянська компетентність
умови
педагогічні умови підготовки
освітній процес
підготовка вчителів
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Ратушняк, Наталія. Педагогічні умови підготовки вчителів до розвитку громадянської компетентності учнів базової середньої освіти / Н. Ратушняк // Молодь і ринок. - 2023. - №9. - С. 149-154. - Бібліогр. в кінці ст.(14 назв).
Короткий огляд (реферат): У статті означено педагогічні умови підготовки вчителів у системі післядипломної педагогічної освіти до розвитку громадянської компетентності учнів базової середньої освіти. Обґрунтовано, що ефективність формування громадянської компетентності в педагогів залежить від створення спеціальних організаційних і педагогічних умов. Охарактеризовано їхню сутність, виокремлено та розкрито складові. Вказано на специфіку відбору засобів діяльності і технічного супроводу, які сприятимуть формуванню громадянської компетентності педагогів. Уточнено зміст громадянської компетентності педагога. Розглянуто форми та методи формування громадянської компетентності педагога, а також структуру навчально-методичного забезпечення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3413
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
287428-Текст статті-674658-1-10-20231201.pdf680,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.