Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3493
Назва: Індивідуальна програма розвитку учня з особливими освітніми потребами
Автори: Пантюк, Микола
Садова, Ірина
Ілляш, Соломія
Ключові слова: інклюзивна освіта
заклад загальної середньої освіти
індивідуальна програма розвитку
учень з особливими освітніми потребами
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Пантюк, Микола. Індивідуальна програма розвитку учня з особливими освітніми потребами / М. Пантюк, І. Садова, С. Ілляш // Молодь і ринок. - 2023. - №1. - С. 7-11. - Бібліогр. в кінці ст. (7 назв).
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено, що індивідуальна програма розвитку –це документ, який визначає індивідуальні напрями та вимоги до навчання, характер освітніх послуг, форми підтримки, а також гарантує забезпечення права на якісну освіту дітей з особливими освітніми потребами. З՚ясовано, що основне завдання індивідуальної програми розвитку –забезпечити індивідуальний підхід до потреб таких осіб, заснований на потенціалі їх фізичного, психологічного та соціального розвитку, а також планування й обов՚язкову реалізацію необхідних освітніх стратегій для цієї категорії учнів. Обґрунтовано алгоритм упровадження індивідуальної програми розвитку в умовах закладу загальної середньої освіти, який складається з підготовчого, основного та підсумкового етапів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3493
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
273184-Текст статті-633576-1-10-20230302.pdf599,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.