Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3496
Назва: Особливості професійної художньо-педагогічної підготовки майбутніх фахівців художнього профілю
Автори: Колісник-Гуменюк, Юлія
Ключові слова: студент
фахівець
професійна підготовка
педагогічна підготовка
художньо-педагогічна підготовка
майстерність
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Колісник-Гуменюк, Юлія. Особливості професійної художньо-педагогічної підготовки майбутніх фахівців художнього профілю / Ю. Колісник-Гуменюк // Молодь і ринок. - 2023. - №1. - С. 39-43. - Бібліогр. в кінці ст. (9 назв).
Короткий огляд (реферат): Необхідність підвищення професійної підготовки майбутніх викладачів зумовлена сучасними вимогами дорівня загальнонаукової та психолого-педагогічної підготовки випускників в університеті. Вихідними положенням сутності цієї підготовки є усвідомлення своєї суб՚єктивності, життєвого самовизначення, розуміння “власного світу”, його минулого, нинішнього і майбутнього; використання емоційних, інтелектуальних і творчих можливостей особистості; формування естетичних потреб, оцінок, смаків, що необхідно як митцеві-професіоналу, так і педагогові художнього фаху; розвиток уяви й удосконалення художньої та педагогічної майстерності шляхом експериментування з новими ідеями, напрямами, технологіями, матеріалами; розширення світоглядно-культурологічного світогляду за допомогою опанування різних видів мистецтв, що можуть інтегруватися з образотворчим мистецтвом у навчально-виховному процесі закладу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3496
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
273173-Текст статті-633588-1-10-20230302.pdf613,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.