Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3504
Назва: Сімейна форма навчання як альтернативна освіта в українському освітньому просторі
Автори: Товканець, Ганна
Ключові слова: розвиток особистості
організаційні форми навчання
альтернативна освіта
сімейна форма навчання
заклад освіти
індивідуальний підхід до навчання
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Товканець, Ганна. Сімейна форма навчання як альтернативна освіта в українському освітньому просторі / Г. Товканець // Молодь і ринок. - 2023. - №1. - С. 49-52. - Бібліогр. в кінці ст. (10 назв).
Короткий огляд (реферат): У статті обґрунтовано особливості сімейної форми навчання як альтернативної освіти в українському освітньому просторі. Визначено сутність сімейної форми навчання, що полягає у стимулюванні розвитку у дитини самостійності, відповідальності, особистих поглядів на питання, що розглядається, формуванні нестандартності мислення, оригінальності підходів до виконання поставленого завдання. Зроблено висновок, що альтернативна освіта спрямовує диференціацію освіти на її індивідуалізацію, відтворення її природовідповідного й особистісно орієн-тованого характеру; націлює на пробудження здібності особистості до самостійної праці –у всіх її формах та сферах; забезпечує безперервність освіти: з одного боку, наступність різних ступенів освіти, і, з іншого, індивідуальний освітній маршрут учнів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3504
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
273464-Текст статті-633593-1-10-20230302.pdf591,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.