Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3553
Назва: Тезаурус до курсу "Теорія літератури"
Автори: Іванишин, Василь Петрович
Дата публікації: 2007
Видавництво: Відродження
Бібліографічний опис: Іванишин, Василь Петрович. Тезаурус до курсу "Теорія літератури" / В. П. Іванишин ; [відп. ред. П. В. Іванишин]. - 2-ге вид., випр. - Дрогобич : Відродження, 2007. - 112 с. - С. 102-108. - ISBN 978-966-538-177-8.
Короткий огляд (реферат): Пропонований „Тезаурус” покликаний полегшити студіюючій молоді засвоєння літературознавчих курсів, поглибити уявлення вдумливих читачів про літературу, сприяти формуванню їхнього літературознавчого світогляду та художнього смаку на науковій основі. Він містить як пояснення тих загальнонаукових та специфічних термінів, якими користується сучасне літературознавство, так і тлумачення основних понять, засад і положень теорії літератури з позицій національно-екзистенціальної методології. „Тезаурус” складають біля чотирьохсот гасел, що розкривають зміст коло шестисот термінів та понять, засвоєння яких необхідне для сприйняття теоретичного матеріалу і сучасного науково-теоретичного забезпечення викладання літератури в школі. Розрахований на широкі кола читачів, передусім учителів, студентів, учнів старших класів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3553
Розташовується у зібраннях:Наукові видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezaurus 3.pdf762,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.