Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3651
Назва: Фільц Б. Тема з варіаціями. С-dur. Для фортепіано.
Автори: Німилович, Олександра
Ключові слова: Богдана Фільц
оркестрові прийоми у фортепіанній музиці
виконавський аналіз
варіації
фортепіанна музика
Дата публікації: 2022
Видавництво: Посвіт
Бібліографічний опис: Фільц Богдана. Тема з варіаціями. С-dur. Для фортепіано. Навчальний посібник / редактор-упорядник: Олександра Німилович. Дрогобич: Посвіт, 2022. 24 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник педагогічного репертуару написано відповідно до програм навчальної дисципліни “Фортепіано” для підготовки фахівців другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво). До посібника ввійшов один з перших фортепіанних творів Б. Фільц «Тема з варіаціями» («Варіації» C-dur), який був написаний у 1956 році під час навчання у Львівській консерваторії ім. М. Лисенка під керівництвом професора С. Людкевича. Композиція публікуються вперше віл часу її створення. Вступна стаття редактора-упорядника містить відомості про історію написання твору, подає музично- естетичний та виконавський аналіз варіаційного циклу, що стане добротним матеріалом у вихованні музикантів нових поколінь. Видання адресоване піаністам – студентам і викладачам вищих музичних та музично- педагогічних закладів освіти, популяризаторам сучасної української фортепіанної музики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3651
ISMN: ISМN 979-0-707542-37-8
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання Кафедра МТДІП

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фільц Б. Тема з варіаціями.pdf14,78 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.