Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3813
Назва: Зміст і структура бакалаврських програм за дуальною формою навчання в університетах Німеччини
Автори: Опушко, Надія
Ключові слова: зміст навчання
Німеччина
дуальна форма
бакалаврська програма
освітньо-професійна програма
університет
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Опушко, Надія. Зміст і структура бакалаврських програм за дуальною формою навчання в університетах Німеччини / Н. Онушко // Молодь і ринок. - 2023. - №4. - С. 109-114. - Бібліогр. в кінці ст. (11).
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано зміст і структуру бакалаврських програм за дуальною формою навчання в університетах Німеччини (Кооперативний державний університет Баден-Вюртемберга та Університет Дуйсбург-Ессен). Здійснено аналіз вітчизняних і зарубіжних наукових досліджень з питань модернізації вищої освіти. Шляхом системного вивчення освітніх документів зазначених закладів вищої освіти визначено моделі дуального навчання в німецьких університетах, охарактеризовано структуру та зміст освітньої бакалаврської програми, розкрито зміст пред-метних модулів дисциплін за спеціальністю “Менеджмент. Бізнес-адміністрування” Університету Дуйсбург-Ессен. Стаття містить логічно структуровані висновки за темою дослідження. Наведено перелік перспектив подальших досліджень з означеного питання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3813
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
279657-Текст статті-648485-1-10-20230608.pdf586,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.