Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3824
Назва: Педагогічні умови формування дидактичних знань майбутніх викладачів мистецьких шкіл у фахових коледжах
Автори: Мартинюк, Тетяна
Ключові слова: майбутні викладачі співу
дидактичні знання
педагогічна умова
майбутні викладачі мистецьких шкіл
фахові мистецькі коледжі
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Мартинюк, Тетяна. Педагогічні умови формування дидактичних знань майбутніх викладачів мистецьких шкіл у фахових коледжах / Т. Мартинюк // Молодь і ринок. - 2023. - №4. - С. 51-57. - Бібліогр в кінці ст. (15).
Короткий огляд (реферат): У статті розроблено педагогічні умови формування дидактичних знань майбутніх викладачів мистецьких шкіл у фахових коледжах. Доведено, що дидактичні знання є важливою складовою професійної компетентності майбутніх викладачів співу у мистецьких школах й основоположною категорією музичної педагогіки. Перша педагогічна умова визначена як активізація позитивних мотивів та ціннісних орієнтацій до набуття дидактичних знань з постановки голосу та співу у майбутніх викладачів мистецьких шкіл. Друга педагогічна умова сформульована як цілеспрямоване розширення інтелекту з вокального мистецтва й педагогіки та зростання дидактичної обізнаності студентів фахових мистецьких коледжів. Третя педагогічна умова характеризованаякстимулювання готовності студентів до демонстрації усвідомленості й практичного застосування дидактичних знань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3824
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
279122-Текст статті-648467-1-10-20230608.pdf595,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.