Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3834
Назва: Формування професійної майстерності майбутнього тренера-викладача у процесі фахової підготовки
Автори: Квасниця, Ірина
Хіміч, Віта
Дмитришин, Нікіта
Ключові слова: професійна діяльність
професійна майстерність
тренер-викладач з виду спорту
конкурентоздатність
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Квасниця, Ірина. Формування професійної майстерності майбутнього тренера-викладача у процесі фахової підготовки / І. Квасниця, В. Хіміч, Н. Дмитришин // Молодь і ринок. - 2023. - №4. - С. 58-64. - Бібліогр. в кінці ст. (10).
Короткий огляд (реферат): У статті розкрито теоретичні основи формування професійної майстерності майбутніх тренерів у процесі професійної підготовки. Обґрунтовано структуру професійної діяльності тренера, що складається зі змістовно й функціонально взаємопов՚язаних компонентів. Для виявлення основних компонентів професійної діяльності фахівця фізичної культури і спорту та розуміння необхідності формування і розвитку професійної майстерності проведено анкетування й опитування тренерів різних кваліфікаційних категорій ДЮСШ м.Хмельницький та Хмельницької обласної ШВСМ. У дослідженні також здійснено порівняльний аналіз чинників, які, на думку здобувачів вищої освіти Хмель-ницького національного університету, безпосередньо вливали на формування їхньої професійної майстерності у процесі професійної підготовки. З՚ясовано, що професійна майстерність тренера-викладача з виду спорту значною мірою характеризується його компетентністю, готовністю до виконання професійних функцій, гармонійною єдністю його ціннісних установок, комунікативних здібностей та особистісних якостей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3834
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
278044-Текст статті-648469-1-10-20230608.pdf771,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.