Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3905
Назва: Актуальні питання формування професійної компетентності майбутніх офіцерів у процесі фахової підготовки
Автори: Короткіх, Михайло
Лісніченко, Юрій
Ключові слова: фахова підготовка
майбутні офіцери
вищі військові навчальні заклади
система підготовки майбутніх офіцерів
професійна компетентність
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Короткіх, Михайло. Актуальні питання формування професійної компетентності майбутніх офіцерів у процесі фахової підготовки / М. Короткіх, Ю. Лісніченко // Молодь і ринок. - 2023. - №6-7. - С. 89-94. - Бібюліогр. в кінці ст.(15 назв).
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано проблему професійної підготовки майбутніх офіцерів до професійної діяльності. Зʼясовано, що підготовка майбутніх офіцерів у вищих військових навчальних закладах націлена на високу мотиваційну спрямованість, самоактуалізацію, виконання функціональних обовʼязків, наполегливе особистісно-професійне зростання, продуктивну підготовленість до застосування новітніх досягнень науки та техніки, ефективне викорис-тання новітніх технологій і сучасних військових систем озброєння і техніки, практичну підготовленість майбутніх офіцерів до виконання військового обовʼязку й захисту Вітчизни, формування професійної компетентності майбутніх офіцерів у процесі фахової підготовки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3905
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
283878-Текст статті-665502-1-10-20231002.pdf557,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.