Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3906
Назва: Виконання заходів цивільного захисту в закладах освіти України: історичний аспект
Автори: Кохановська, Олена
Ключові слова: заходи цивільного захисту та дій у надзвичайних ситуаціях в закладах освіти України
історія цивільного захисту
цивільний захист населення
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Кохановська, Олена. Виконання заходів цивільного захисту в закладах освіти України : історичний аспект / О. Кохановська // Молодь і ринок. - 2023. - №6-7. - С. 34-38. - Бібліогр. в кінці ст.(10 назв).
Короткий огляд (реферат): У статті на основі аналізу науково-педагогічних джерел, досліджено питання здійснення заходів цивільного захисту в закладах освіти в площині історичного досвіду.Визначено, що основним завданням цивільного захисту є реалізація системизаходів щодо захисту населення, майна, довкілля від надзвичайних ситуацій. Автором акцентовано, що постійне реформування системи освіти України, необхідність, поява та подальша обовʼязковість забезпечення безпеки учасників освітнього процесу, а також урахування історичного досвіду формування заходів цивільного захисту населення, дозволить визначити основні чинники небезпек та зниження ризику їх впливу. Розглянуто первинні джерела історичного формування заходів цивільного захисту в закладах освіти України та їх вплив на послідовний розвиток і становлення української системи заходів безпеки й захисту населення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3906
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
287912-Текст статті-665482-1-10-20231002.pdf561,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.