Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1595
Назва: | Motivation as a key factor of students’ success in learning esp |
Інші назви: | Мотивація як ключовий фактор успіху студентів у вивченні англійської мови професійного спрямування |
Автори: | Krainyk, Lyubov |
Ключові слова: | motivation мотивація instrumental інструментальний integrative інтегративний biological drive біологічний мотив micro-motivation мікро-мотивація macro-motivation макро-мотивація carrot-and-stick approach метод винагороди і покарання gamification гра як метод викладання autonomy автономія mastery майстерність purpose мета |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Дрогобич: Коло |
Бібліографічний опис: | Krainyk, Lyubov. Мотивація як ключовий фактор успіху студентів у вивченні англійської мови професійного спрямування / Л. Крайник // Молодь і ринок. - 2019. - № 4. - С. 158-162. - Бібліогр. в кінці ст. |
Короткий огляд (реферат): | Англійська мова є мовою глобальної комунікації, і немає сумнівів, що будь-який випускник повинен володіти цією мовою у своєму професійному середовищі. Мотивація студентів англійською мовою для професійних цілей є важливим завданням для викладача, оскільки вона може призвести до їх успіху або невдачі. Розглянуто два ключових типи мотивації, а саме: інструментальна та інтегративна, також були запропоновані деякі методи, які формують інструментальну та інтегративну мотивації. Основна увага приділяється мікро-мотивації студентів і її типам, а саме внутрішньої та зовнішньої мотиваціям, а також біологічному мотиву. У статті розкривається важливість розвитку автономії студентів, їх майстерності та мети, які формують внутрішню мотивацію. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1595 |
Розташовується у зібраннях: | Журнал “Молодь і ринок” |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
168663-Текст статті-371750-1-10-20190526.pdf | 368,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.