Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/248
Назва: Трансформація ключових компетентностей майбутніх фахівцівготельно-ресторанного сервісу в умовах інтернаціоналізації
Автори: Кравець, Світлана
Ключові слова: інтернаціоналізація
професійна (професійно-технічна) освіта
ключові компетентності
майбутні фахівці готельно-ресторанного сервісу
стандарти професійної (професійно-технічної) освіти
Дата публікації: 2018
Видавництво: Дрогобич : Коло
Бібліографічний опис: Кравець, Світлана. Трансформація ключових компетентностей майбутніх фахівцівготельно-ресторанного сервісу в умовах інтернаціоналізації / С. Кравець. - Дрогобич // Молодь і ринок. - 2018. - № 1. - С. 61-66
Короткий огляд (реферат): У статті заявлено про необхідність трансформації структури та змісту ключових компетентностей майбутніх фахівців готельно-ресторанного сервісу в умовах інтернаціоналізації. На основі вивчення досвіду зарубіжних країн та аналізу змісту ключових компетентностей у стандартах професійної (професійно-технічної) ocвіти з професій готельно-ресторанної галузі виявлено потребу у їх розширенні та поглибленні з орієнтацією на формування в здобувачів освіти тих знань, умінь, навичок, особистих якостей, які сьогодні визначаються тенденціями зближення національних освітніх систем та євроінтеграційного розвитку економіки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/248
ISSN: 2308-4634
2617-0825 (Online)
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
126389-Текст статті-269952-1-10-20180319 (1).pdf350,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.