Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/248| Назва: | Трансформація ключових компетентностей майбутніх фахівцівготельно-ресторанного сервісу в умовах інтернаціоналізації |
| Автори: | Кравець, Світлана |
| Ключові слова: | інтернаціоналізація професійна (професійно-технічна) освіта ключові компетентності майбутні фахівці готельно-ресторанного сервісу стандарти професійної (професійно-технічної) освіти |
| Дата публікації: | 2018 |
| Видавництво: | Дрогобич : Коло |
| Бібліографічний опис: | Кравець, Світлана. Трансформація ключових компетентностей майбутніх фахівцівготельно-ресторанного сервісу в умовах інтернаціоналізації / С. Кравець. - Дрогобич // Молодь і ринок. - 2018. - № 1. - С. 61-66 |
| Короткий огляд (реферат): | У статті заявлено про необхідність трансформації структури та змісту ключових компетентностей майбутніх фахівців готельно-ресторанного сервісу в умовах інтернаціоналізації. На основі вивчення досвіду зарубіжних країн та аналізу змісту ключових компетентностей у стандартах професійної (професійно-технічної) ocвіти з професій готельно-ресторанної галузі виявлено потребу у їх розширенні та поглибленні з орієнтацією на формування в здобувачів освіти тих знань, умінь, навичок, особистих якостей, які сьогодні визначаються тенденціями зближення національних освітніх систем та євроінтеграційного розвитку економіки. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/248 |
| ISSN: | 2308-4634 2617-0825 (Online) |
| Розташовується у зібраннях: | Журнал “Молодь і ринок” |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 126389-Текст статті-269952-1-10-20180319 (1).pdf | 350,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.