Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2647
Назва: Методика формування готовності майбутніх учителів музики до художньо-інтерпретаційної діяльності
Автори: Янь, Лінь
Ключові слова: вокальне мистецтво
інтерпретація
виконавство
готовність
діяльність
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Янь, Лінь. Методика формування готовності майбутніх учителів музики до художньо-інтерпретаційної діяльності / Л. Янь // Молодь і ринок. - 2019. - № 8. - С. 160-164. - Бібліогр. в кінці ст.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто поетапну методику формування готовності майбутніх учителів музики дохудожньо-інтерпретаційної діяльності. Мета першого (установчо-інформаційного) етапу полягала у зацікавленні студентів художньо-інтерпретаційною діяльністю. Другий (діяльнісно-орієнтований) етап спрямовувався на збагачення студентів знаннями про професійну значущість вокального мистецтва, набуттявідповідних знань, розвиток умінь і навичок, що визначають успішність художньо-інтерпретаційноїдіяльності. На третьому (творчо-самостійному) етапі вирішувались такі основні завдання: розширити і збагатити художньо-виконавський тезаурус студентів; активізувати їх здатність до творчого самовираження у педагогічній і виконавській діяльності; забезпечити реалізацію набутого досвіду художньо-інтерпретаційної діяльності в самостійній роботі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2647
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
179485-Текст статті-397740-1-10-20191001.pdf587,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.