Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2664
Назва: Інноваційні підходи у фізичному вихованні учнів початкової школи
Автори: Надім'янова, Тетяна
Чепелюк, Анна
Ключові слова: фізкультурно-оздоровча робота
молодший школяр
Нова українська школа
інноваційна діяльність
інноваційний підхід
фізичне виховання
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Надім'янова, Тетяна. Інноваційні підходи у фізичному вихованні учнів початкової школи / Т. Надім'янова, А. Чепелюк // Молодь і ринок. - 2019. - № 9. - С. 60-65. - Бібліогр. в кінці ст.
Короткий огляд (реферат): У статті з’ясовано сутність інноваційних підходів у системі фізичного виховання учнів початкової школи, яка має великі можливості для розв’язання завдань здоров’язбереження, розвитку творчої особистості, самореалізації, самовдосконалення, формування інтересу до фізичної культури та спорту, активної рухової діяльності. Розглянуто зміст навчальних програм з фізичної культури, що мають інноваційну складову. Проаналізовано авторські методики вітчизняних науковців, які в організації фізичного виховання одним із шляхів його вдосконалення вбачають інноваційні технології, що сприятимуть покращенню здоров’я учнів різновікових груп, зменшуватимуть втомлюваність, підвищуватимуть продуктивність розумової праці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2664
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
182056-Текст статті-404283-1-10-20191029.pdf369,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.