Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2716
Назва: Навчально-професійна мотивація майбутніх фахівців харчових технологій як чинник готовності до професійної діяльності
Автори: Заблоцька, Ірина
Ключові слова: мотиви
заклад професійно-технічної освіти
навчально-професійна мотивація
фахівці харчових технологій
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Заблоцька, Ірина. Навчально-професійна мотивація майбутніх фахівців харчових технологій як чинник готовності до професійної діяльності / І. Заблоцька // Молодь і ринок. - 2019. - № 11. - С. 165-170. - Бібліогр. в кінці ст.
Короткий огляд (реферат): У статті досліджується проблема взаємозв’язку навчальної мотивації майбутніх фахівців харчових технологій з їх готовністю якісно здійснювати професійні обов’язки. У процесі дослідження узагальнено існуючі в сучасній літературі підходи до визначення навчально-професійної мотивації, на основі анкетування виявлено труднощі, а також виокремлено умови й основні напрями педагогічної підтримки розвитку мотивації учнів закладу професійно-технічної освіти
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2716
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
191735-Текст статті-426925-1-10-20200114 (1).pdf284,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.