Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2720
Назва: У закладах громадського харчування
Інші назви: Eating Out
Автори: Сирко, Ірина
Петруняк, Галина
Дата публікації: 2023
Видавництво: ДДПУ ім. І. Франка
Бібліографічний опис: Сирко, Ірина. У закладах громадського харчування : навчальний посібник для забезпечення самостійної роботи студентів із комунікативної теми / І. Сирко, Г. Петруняк. - Дрогобич : ДДПУ ім. І. Франка, 2023. - 71 с. - Текст парал. англ. та укр. м.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник укладений відповідно до чинної програми навчальної дисципліни «Практичний курс англійської мови» для підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014 «Середня освіта (Німецька мова та зарубіжна література)», освітньої програми «Середня освіта (Мова і література (німецька, англійська))», затвердженої вченою радою Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка. Навчальний осібник призначений для практичного оволодіння мовою у межах комунікативної теми «Eating Out» / «У закладах громадського харчування». Великий обсяг сучасної англійської лексики, тексти, діалоги і вправи на закріплення лексичного матеріалу мають на меті забезпечити належний рівень навиків читання, мовлення, аудіювання, письма. Для учнів старших класів ЗСО, студентів 1–2 курсів факультетів та відділень англійської мови ЗВО
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2720
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1 Syrko, Petrunyak.pdf1,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.