Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2750
Назва: Формування споживчої культури школярів як основи соціальної активності особистості
Автори: Шпак, Олександр
Булавенко, Світлана
Бендерець, Наталія
Ключові слова: учні закладів загальної середньої освіти
методологія
споживча культура
споживчі знання
соціалізація
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Шпак, Олександр. Формування споживчої культури школярів як основи соціальної активності особистості / О. Шпак, С. Булавенко, Н. Бендерець // Молодь і ринок. - 2019. - № 12. - С. 6-10. - Бібліогр. в кінці ст.
Короткий огляд (реферат): У статті висвітлено проблеми формування споживчої культури учнів закладів загальної середньоїосвіти, як основи розвитку соціальної активності. Аналізуються критерії та показники сформованостіспоживчої культури учнів. Докладно описані методологічні функції процесу формування споживчої культуришколярів, як засобу соціалізації. Автори знайомлять з рівневим підходом до формування споживчої культуришколярів, який включає в себе чотири рівні: методологічний, теоретичний, методичний, практичний.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2750
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
193414-Текст статті-430908-1-10-20200129.pdf272,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.