Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2954
Назва: Основні шляхи педагогічної взаємодії школи та сім'ї у вихованні молодших школярів
Автори: Харківська, Алла
Ключові слова: фактори взаємодії сім’ї та школи
форми роботи школи з батьками
педагогічна взаємодія
взаємодія школи та сім’ї
напрями роботи з батьками
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Харківська, Алла. Основні шляхи педагогічної взаємодії школи та сім'ї у вихованні молодших школярів / А. Харківська // Молодь і ринок. - 2020. - №6-7. - С. 57-61. - Бібліогр. в кінці ст. (9 назв).
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовані дефініції “педагогічна взаємодія” і “взаємодія школи та сім’ї”. Виявлено,що ключову роль у сучасній реформі відведено педагогам як агентам змін, які використовуючи закорінені в національній педагогічній традиції позитивні здобутки, побудують нові взаємовідносини між учасниками освітнього процесу на засадах взаєморозуміння, спільності інтересів у прагненні до якісної освіти.Обґрунтовано, що педагогічна взаємодія – це взаємний вплив педагогів та батьків один на одного, в результаті чого відбувається виховання молодших школярів. Це завдання реалізовується у спільній діяльності учителя з батьками, а також передбачає їх взаєморозуміння, спільність інтересів та прагнень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2954
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
225738-Текст статті-514181-1-10-20210226.pdf588,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.