Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/310
Назва: Планування уроків англійської мови з використанням інтернет-технологій
Автори: Карпа, Ірина
Ключові слова: розминка
веб-сайт
Інтернет-мережа
учень
викладач
урок
основна частина
перспективи
Дата публікації: 2018
Видавництво: Дрогобич: Коло
Бібліографічний опис: Карпа, Ірина. Планування уроків англійської мови з використанням інтернет-технологій / І. Карпа // Молодь і ринок. - 2018. - № 2. - С. 43-47.
Короткий огляд (реферат): У статті розглядається проблема планування уроків англійської мови з використанням Інтернет-технологій для учнів з високим і низьким рівнями володіння мовою. Авторка досліджує фрагменти уроків різних рівнів, які поділяються на три частини: розминку, основну частину і перспективи, надає взірці запитань, окреслює види діяльності, які можна віднести до перспектив подальшої роботи. Для вищого рівня володіння мовою запропоновано план уроку на тему “Кінозірки”, який передбачає відповіді на запитання, реагування на інформацію, формування інтересу, дослідження техніки інтерв’ю, способи реагування на соціальному рівні. Для нижчого рівня володіння мовою взірцем виступає план уроку “Запозичені слова”, у якому учні мають можливість вдосконалити словниковий запас по темі “Країни і мови”.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/310
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
126784-Ірина Карпа-270804-1-10-20180324.pdf351,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.