Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3211
Назва: Практичний курс англійської мови
Інші назви: Practical English language course
Автори: Талалай, Юлія
Дата публікації: 2024
Видавництво: ДДПУ ім. І. Франка
Бібліографічний опис: Талалай, Юлія. Практичний курс англійської мови = Practical English language course : матер. для самост. опрацюв. : навч. посіб. для студ. другого магістер. рівня вищої освіти / Ю. Талалай ; ДДПУ ім. І. Франка, Кафедра англійської мови та перекладу. - Дрогобич : ДДПУ ім. І. Франка, 2024. - 54 с. - Текст парал. англ. та укр. м.
Короткий огляд (реферат): Зміст матеріалів для самостійного опрацювання відповідає програмі навчальної дисципліни "Практичний курс англійської мови: матеріали для самостійного опрацювання: навчальний посібник [для студентів другого магістерського рівня вищої освіти]", складеної на основі програмних результатів навчання, визначених в освітній програмі "Середня освіта (Мова і література (німецька; англійська)) другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності "014 Середня освіта (Мова та література (Німецька мова та література)) галузі знань "01 Освіта / Педагогіка" галузь знань 01 Освіта / Педагогіка. У ньому представлені матеріали та завдання для перевірки сприйняття змісту прочитаного та засвоєння вивченого вокабуляру, тексти для читання та аналізу, вправи, спрямовані на закріплення знань зі словотвору, речення українською мовою для перекладу англійською, граматичні вправи, завдання на пошук слів. Посібник також містить відео секцію з метою закріплення навичок слухання та розвитку навичок письма (короткі відповіді на базі відео). Для закріплення навичок письма запроповані теми для написання есе, листів, статей, теми для перевірки навичок говоріння. Розроблено тестові завдання для перевірки вивченого матеріалу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3211
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ю. Талалай Практичний курс англійської мови.docx3,66 MBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.