Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4548
Назва: | Promising Bioanalytical Approaches to Wine Analysis |
Автори: | Gayda, Galina Stasyuk, Nataliya Klepach, Halyna Gonchar, Mykhailo Nisnevitch, Marina |
Ключові слова: | Wine analysis bioanalytical approaches |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Woodhead Publishing, Elsevie |
Бібліографічний опис: | Gayda G., Stasyuk N., Klepach H., Gonchar M., Nisnevitch M. Promising Bioanalytical Approaches to Wine Analysis // Quality Control in the Beverage Industry. Chapter 12: Volume 17: The Science of Beverages (Ed. Alexandru Grumezescu, Alina-Maria Holban). Woodhead Publishing, Elsevier, 2019. ISBN 9780128166826. P. 419–457. doi: 10.1016/B978-0-12-816681-9.00012-6. |
Серія/номер: | Volume 17;doi: 10.1016/B978-0-12-816681-9.00012-6 |
Короткий огляд (реферат): | In this chapter, the main achievements in the elaboration of modern quantitative analytical methods for important components of wines are reviewed. The results of a series of the authors’ investigations dealing with the development of novel highly selective enzymatic approaches, including biosensors, for determination of organic and inorganic analytes—mandatory components of wine, are summarized |
Опис: | Gayda G., Stasyuk N., Klepach H., Gonchar M., Nisnevitch M. Promising Bioanalytical Approaches to Wine Analysis // Quality Control in the Beverage Industry. Chapter 12: Volume 17: The Science of Beverages (Ed. Alexandru Grumezescu, Alina-Maria Holban). Woodhead Publishing, Elsevier, 2019. ISBN 9780128166826. P. 419–457. doi: 10.1016/B978-0-12-816681-9.00012-6 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4548 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ch 12. Quality Control in the Beverage Industry_ V 17_ The Science of Beverages.pdf | Gayda G., Stasyuk N., Klepach H., Gonchar M., Nisnevitch M. Promising Bioanalytical Approaches to Wine Analysis // Quality Control in the Beverage Industry. Chapter 12: Volume 17: The Science of Beverages (Ed. Alexandru Grumezescu, Alina-Maria Holban). Woodhead Publishing, Elsevier, 2019. ISBN 9780128166826. P. 419–457. doi: 10.1016/B978-0-12-816681-9.00012-6 | 2,22 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.