Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4548
Назва: Promising Bioanalytical Approaches to Wine Analysis
Автори: Gayda, Galina
Stasyuk, Nataliya
Klepach, Halyna
Gonchar, Mykhailo
Nisnevitch, Marina
Ключові слова: Wine analysis
bioanalytical approaches
Дата публікації: 2019
Видавництво: Woodhead Publishing, Elsevie
Бібліографічний опис: Gayda G., Stasyuk N., Klepach H., Gonchar M., Nisnevitch M. Promising Bioanalytical Approaches to Wine Analysis // Quality Control in the Beverage Industry. Chapter 12: Volume 17: The Science of Beverages (Ed. Alexandru Grumezescu, Alina-Maria Holban). Woodhead Publishing, Elsevier, 2019. ISBN 9780128166826. P. 419–457. doi: 10.1016/B978-0-12-816681-9.00012-6.
Серія/номер: Volume 17;doi: 10.1016/B978-0-12-816681-9.00012-6
Короткий огляд (реферат): In this chapter, the main achievements in the elaboration of modern quantitative analytical methods for important components of wines are reviewed. The results of a series of the authors’ investigations dealing with the development of novel highly selective enzymatic approaches, including biosensors, for determination of organic and inorganic analytes—mandatory components of wine, are summarized
Опис: Gayda G., Stasyuk N., Klepach H., Gonchar M., Nisnevitch M. Promising Bioanalytical Approaches to Wine Analysis // Quality Control in the Beverage Industry. Chapter 12: Volume 17: The Science of Beverages (Ed. Alexandru Grumezescu, Alina-Maria Holban). Woodhead Publishing, Elsevier, 2019. ISBN 9780128166826. P. 419–457. doi: 10.1016/B978-0-12-816681-9.00012-6
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4548
Розташовується у зібраннях:Наукові видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ch 12. Quality Control in the Beverage Industry_ V 17_ The Science of Beverages.pdfGayda G., Stasyuk N., Klepach H., Gonchar M., Nisnevitch M. Promising Bioanalytical Approaches to Wine Analysis // Quality Control in the Beverage Industry. Chapter 12: Volume 17: The Science of Beverages (Ed. Alexandru Grumezescu, Alina-Maria Holban). Woodhead Publishing, Elsevier, 2019. ISBN 9780128166826. P. 419–457. doi: 10.1016/B978-0-12-816681-9.00012-62,22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.