Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6148
Назва: | Німецько-український кулінарний словник |
Автори: | Мелех, Галина Богданівна Кійко, Світлана Василівна |
Ключові слова: | німецька мова кулінарна лексика фахова термінологія |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Чернівецький національний університет імені Ю. Федьковича |
Бібліографічний опис: | Мелех Г.Б., Кійко С.В. Німецько-український кулінарний словник: Близько 6 500 термінів і терміносполук. Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021. 288 с. |
Короткий огляд (реферат): | Словник містить близько 6,5 тисяч німецьких термінів і терміносполук з галузі кулінарії та їх українські відповідники. Адресатами словника є, насамперед, фахівці у галузі кулінарії, співробітники німецько-українських спільних підприємств, викладачі та студенти технологічних спеціальностей легкої промисловості. Словник може також стати в нагоді широкому колу осіб, які цікавляться німецькою національною кухнею, кулінарними блогами, фаховою і науково-популярною літературою з питань кулінарії. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6148 |
ISBN: | 978-966-423-627-7 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мелех_Кулінарний словник.pdf | 2,66 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.