Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7714
Назва: Методика навчання технології приготування їжі у профільних класах закладу загальної середньої освіти
Автори: Антолик, Альона Олексіївна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Кафедра ТПО
Бібліографічний опис: магістерська робота, науковий керівник: Оршанський Л.В., доктор педагогічних наук, професор
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7714
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.