Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/956| Назва: | Застосування особистісно-діяльнісного підходу у професійній підготовці майбутніх майстрів ресторанного обслуговування |
| Автори: | Замфереско, Олена |
| Ключові слова: | професійна підготовка вище професійне училище особистісно-діяльнісний підхід майстер ресторанного обслуговування професійно-технічна освіта ресторанна галузь |
| Дата публікації: | 2018 |
| Видавництво: | Дрогобич : Коло |
| Бібліографічний опис: | Замфереско, Олена. Застосування особистісно-діяльнісного підходу у професійній підготовці майбутніх майстрів ресторанного обслуговування / О. Замфереско // Молодь і ринок. - 2018. - № 6. - С. 139-143. |
| Короткий огляд (реферат): | Стаття присвячена проблемі застосування особистісно-діяльнісного підходу у професійній підготовці майбутніх майстрів ресторанного обслуговування до підприємницької діяльності у вищих професійних училищах. Єдність її особистісного і діяльнісного аспектів сприяє розумінню сутності, змісту, функцій і структури підприємницької компетентності фахівців цього профілю як чинника забезпечення особистісної та діяльнісної готовності випускників до підприємництва в ресторанній галузі. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/956 |
| Розташовується у зібраннях: | Журнал “Молодь і ринок” |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 137047-Текст статті-294734-1-10-20180709.pdf | 267,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.